The Greatest Guide To Youtube Abone Satın Alma

Wiki Article

● Youtube abone satın alma hizmetleri ile birlikte kanalınızın daha çOkay kişi tarafından fark edilmesine yardımcı olursunuz. (Kanalınızın bilinirliği artar.)

Youtube mecrasında paylaşılan bir videonun niteliğini belirleyici çeşitli faktörler vardır. Bu faktörlerin başında da izlenme ve beğeni sayıları geliyor. Bu sayıların yüksekliğine bağlı olarak kanalları takip eden izleyici kitlesinin sayısı da genişliyor.

Yüksek paket almak isteyen müşterilerimiz bize whatsapp hattımız üzerinden ulaşmaktadır. Satın alacağınız youtube abone satın al paketlerinden ne kadar büyük paketi tercih ederseniz elde edeceğiniz etkileşim ve kâr daha fazla olacaktır.

Bedava youtube abone hilesi satın alarak hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz. Abone hilesi youtube üzerinden abone sayınızı çOkay fazla sayılara ulaştırabilirsiniz. Youtube abone hilesi nerelerde kullanılır ve ne işe yarar sizlere açıklayalım;

Size yukarda bir profil resminiz olsun demiştim şimdi o profil resminin bir amblemini çıkararak marka filigranı elde edelim ve bunu kullanalım.

Gerçek kullanıcılardan oluşan youtube abone satın al paketlerimizi inceleyebilirsiniz ve dilediğinizi satın alabilirsiniz. Organik youtube satışı yapmakta olmaktan gurur duyarız ve sağlamış olduğumuz kaliteli aboneyi hiçbir yerde bulamayacağınızdan eminiz.

Satın aldığınız YouTube abone servisleri kesinlikle kanalınıza zarar vermez. Gerçekleştireceğiniz işlemler son derece güvenlidir. Abonelik paketleri arasında sizing uygun paketi seçerek arzu ettiğiniz aboneleri kanalınıza satın alabilirsiniz. 

Firmamız tamamen yasal olarak çalışan kurumsal bir şirkettir. Satın alma işlemlerinizden sonra advertınıza faturalar oluşturulur. Daha sonra faturalarınız e-mail adresinize kurumsal firmamız tarafından gönderilir.

Sitemiz üzerinden YouTube abonelerini satın aldığınız hesabınız ve videolarınız korunmaktadır.

Youtube reklam gelirlerini yalnızca büyük ve popüler kanallar arasında paylaştırmak istiyor. Bundan dolayı kanalınızdaki reklamları aktif ederek para kazanabilmek için, 1000 aboneniz olması ve videolarınızın son 1 yıl boyunca four.

Bu tür kullanıcıların sizleri takip etmesi er yada geç youtube kanalınıza veya videolarınıza zarar verecektir. Üstelik kanalınıza hiç bir katkısıda bulunmayan vasıfsız kullanıcı hesaplarıdır bu tür aboneler.

Reply to  İSLAM insanların ilgisinin çekmesi için videonun başlğına saçma ama ilgi çekecek başlık atmalısın reklam en iyi iş

Tabii diğer siteleri kullanmanızın bir zararı olmaz, kanalınız bu yüzden kapanmaz en azından. Sadece aktif olmayan abone kazanırsınız.

Abone arttırmanın en hızlı yöntemi ise Youtube abone satın al işlemi Youtube Abone Satın Al diyebiliriz, ancak bu konuda da oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Bu hizmete dayalı olarak bir çok dolandırıcı bulunmakta, diğer yandan pek çOkay System satın aldığınız andan itibaren anlık olarak aboneleri kanalınıza gönderiyor, Youtube’un bu durumu fark ederek gelen aboneleri silmesi, hatta kanalınızı kapatması mümkün. 

Report this wiki page